Logo Università degli Studi di Milano



 
 

Funded research projects  

Search or filter
Total results: 9
Type Title Principal Investigators Status Year
MAE_INDII - Bandi Affari Esteri e Cooperazione Internazionale - BANDO INDUSTRIALE ITALIA-ISRAELE
Unraveling Mechanisms of Bio-deterioration of Stones in Historical sites: Methodologies for Preserving Cultural Heritage
  • FRANCESCA CAPPITELLI loading
Closed 2014
CAR_RIC - Bandi Fondazione Cariplo
Lotta alla malnutrizione di haiti: produzione di integratori alinmentari e sviluppo socio-economico della filiera agroalimentare
  • CHIARELLA SFORZA loading
  • ALBERTO SCHIRALDI loading
Closed 2014
PSV2014 - Piano di sviluppo di ricerca 2014
Piano Sviluppo Unimi - LINEA A - AZIONE AGGIORNAMENTO STRUMENTI
  • FRANCESCO BONOMI loading
Closed 2014
INTLI - Finanziamenti internazionali
Microbially-driven facilitation systems in environmental biotechnology?
  • SARA BORIN loading
Closed 2014
COST - Azioni Cost
The application of innovative fundamental food-structure-property relationships to the design of foods for health, wellness and pleasure.
  • LAURA PIAZZA loading
Closed 2014
PSV2014 - Piano di sviluppo di ricerca 2014
Piano Sviluppo Unimi - LINEA B - DOTAZIONE ANNUALE PER ATTIVITA' ISTITUZIONALI
  • FRANCESCO BONOMI loading
Closed 2014
CAR_RIC - Bandi Fondazione Cariplo
Unraveling the effects of food-related engineered NANOparticles on the GUT interactive ecosystem
  • FRANCESCA CAPPITELLI loading
Closed 2014
PRIN2012 - PRIN bando 2012
"Long Life, High Sustainability" - "Shelf Life Extension come indicatore di sostenibilità" - Coniugare l'estensione di vita di un prodotto alimentare determinata da un'innovazione di formulazione, processo o packaging, con la variazione di sostenibilità dell'intero ciclo di vita del prodotto
  • LUCIANO PIERGIOVANNI loading
Closed 2014
7PQ_MC_IR - 7 Programma Quadro_Marie Curie IRSES
Yeasts for the Sustainability in Viticulture and Oenology Yeasts for the Sustainability in Viticulture and Oenology Yeasts for the Sustainability in Viticulture and Oenology Yeasts for the sustainability in viticulture and oenology
  • ILEANA VIGENTINI loading
Closed 2014
Export csv
 
250 records maximum
Back to top